Labuan Bajo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mutiara in Labuan Bajo (Indonesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Labuan Bajo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Labuan Bajo.
vlag van Indonesië
Vliegveld: Mutiara
IATA code: LBJ
ICAO code: WRKO
Hoofdstad van Indonesië: Jakarta

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12448 kilometer vliegen naar Mutiara in Labuan Bajo. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 49 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Labuan Bajo is Asia/Makassar en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mutiara op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mutiara in Labuan Bajo (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mutiara in Labuan Bajo (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Labuan Bajo, ID
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun dec 4
light rain
30/26°C 9 km/h, NNW 63% 756.81 mmHg
mon dec 5
light rain
30/25°C 10 km/h, NNW 66% 756.81 mmHg
tue dec 6
light rain
30/25°C 13 km/h, N 63% 756.06 mmHg
wed dec 7
light rain
30/25°C 9 km/h, N 63% 756.06 mmHg
thu dec 8
light rain
30/25°C 9 km/h, SE 63% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Indonesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupiah. Valutacode IDR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Indonesië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Indonesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +62 of 0062.