Lafayette

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lafayette Regional in Lafayette (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lafayette. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lafayette.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Lafayette Regional
IATA code: LFT
ICAO code: KLFT
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7824 kilometer vliegen naar Lafayette Regional in Lafayette. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 18 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lafayette is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lafayette Regional op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lafayette Regional in Lafayette (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lafayette Regional in Lafayette (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Lafayette, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
light rain
22/17°C 17 km/h, NNE 95% 770.32 mmHg
sun dec 4
overcast clouds
17/17°C 14 km/h, N 85% 768.82 mmHg
mon dec 5
light rain
24/21°C 22 km/h, SSW 75% 762.07 mmHg
tue dec 6
overcast clouds
25/20°C 21 km/h, SSW 70% 762.82 mmHg
wed dec 7
light rain
26/19°C 24 km/h, S 66% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.