Lake Geneva

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lake Geneva Aire Estates Airport in Lake Geneva (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lake Geneva. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lake Geneva.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Lake Geneva Aire Estates Airport
IATA code: XES
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6591 kilometer vliegen naar Lake Geneva Aire Estates Airport in Lake Geneva. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lake Geneva is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lake Geneva Aire Estates Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lake Geneva Aire Estates Airport in Lake Geneva (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lake Geneva Aire Estates Airport in Lake Geneva (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Lake Geneva, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
scattered clouds
21/18°C 17 km/h, ESE 73% 765.07 mmHg
sun jun 16
moderate rain
25/23°C 32 km/h, SSW 76% 758.31 mmHg
mon jun 17
moderate rain
30/24°C 23 km/h, SSW 65% 759.81 mmHg
tue jun 18
light rain
26/21°C 37 km/h, S 78% 761.31 mmHg
wed jun 19
light rain
22/20°C 24 km/h, SSW 92% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.