Lake Manyara

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lake Manyara Airport in Lake Manyara (Tanzania). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lake Manyara. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lake Manyara.

Vliegveld: Lake Manyara Airport
Plaats: Lake Manyara
IATA code: LKY

Timezone
De timezone van Lake Manyara is Africa/Dar_es_Salaam.

Betaalmiddel
In Tanzania is de officiële munteenheid de Tanzaniaanse shilling. Valutacode TZS.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tanzania te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +255 of 00255.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lake Manyara Airport in Lake Manyara (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lake Manyara Airport in Lake Manyara (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Lake Manyara Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 27, 2020 - Mon
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.