Lamu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lamu in Lamu (Kenia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lamu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lamu.
vlag van Kenia
Vliegveld: Lamu
IATA code: LAU
ICAO code: HKLU
Hoofdstad van Kenia: Nairobi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6946 kilometer vliegen naar Lamu in Lamu. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lamu is Africa/Nairobi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lamu op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lamu in Lamu (Kenia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lamu in Lamu (Kenia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Lamu, KE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
light rain
31/26°C 22 km/h, E 72% 758.31 mmHg
thu dec 1
overcast clouds
29/26°C 19 km/h, ESE 65% 758.31 mmHg
fri dec 2
light rain
29/26°C 19 km/h, ESE 65% 757.56 mmHg
sat dec 3
light rain
29/26°C 18 km/h, ESE 64% 757.56 mmHg
sun dec 4
scattered clouds
29/26°C 23 km/h, E 66% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kenia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode KES.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kenia is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kenia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +254 of 00254.