Las Tunas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Las Tunas in Las Tunas (Cuba). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Las Tunas is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Las Tunas
IATA code: VTU
ICAO code: MUVT

Hoofdstad van Cuba: Havana
Aantal inwoners: 11423000
vlag van Cuba

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Las Tunas is America/Havana en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Las Tunas op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CUP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cuba en stekkers hebben de code A / B / C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +53 of 0053.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Las Tunas in Las Tunas (Cuba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Las Tunas in Las Tunas (Cuba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Las Tunas. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2020 - Mon
Las Tunas, CU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon nov 30
few clouds
29/21°C 7 km/h, SE 56% 762.07 mmHg
tue dec 1
overcast clouds
28/22°C 7 km/h, NNE 58% 762.07 mmHg
wed dec 2
light rain
26/21°C 20 km/h, ENE 65% 762.82 mmHg
thu dec 3
light rain
27/22°C 23 km/h, E 63% 763.57 mmHg
fri dec 4
light rain
27/22°C 19 km/h, ENE 69% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.