Leigh Creek

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Leigh Creek in Leigh Creek (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Leigh Creek. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Leigh Creek.
vlag van Australië
Vliegveld: Leigh Creek
IATA code: LGH
ICAO code: YLEC
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15556 kilometer vliegen naar Leigh Creek in Leigh Creek. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Leigh Creek is Australia/Adelaide en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Leigh Creek op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Leigh Creek in Leigh Creek (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Leigh Creek in Leigh Creek (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Leigh Creek, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
broken clouds
24/19°C 27 km/h, E 13% 766.57 mmHg
sun sep 24
sky is clear
29/21°C 21 km/h, ESE 17% 762.07 mmHg
mon sep 25
few clouds
29/23°C 16 km/h, SW 14% 762.82 mmHg
tue sep 26
few clouds
32/24°C 34 km/h, WSW 14% 762.07 mmHg
wed sep 27
sky is clear
27/21°C 32 km/h, SE 28% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.