Les Cayes

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Les Cayes in Les Cayes (Haïti). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Les Cayes. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Les Cayes.
vlag van Haïti
Vliegveld: Les Cayes
IATA code: CYA
ICAO code:
Hoofdstad van Haïti: Port-au-Prince

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7639 kilometer vliegen naar Les Cayes in Les Cayes. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Les Cayes is America/Port-au-Prince en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Les Cayes op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Les Cayes in Les Cayes (Haïti). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Les Cayes in Les Cayes (Haïti). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Les Cayes, HT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
light rain
29/25°C 21 km/h, SE 67% 762.07 mmHg
mon apr 15
moderate rain
29/25°C 12 km/h, S 66% 760.56 mmHg
tue apr 16
light rain
30/25°C 17 km/h, SE 62% 760.56 mmHg
wed apr 17
moderate rain
29/25°C 23 km/h, SE 64% 761.31 mmHg
thu apr 18
moderate rain
29/25°C 18 km/h, SSE 61% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Haïti

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Gourde. Valutacode HTG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Haïti is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Haïti te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +509 of 00509.