Lianhuashan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lianhuashan Port in Lianhuashan (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lianhuashan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lianhuashan.
vlag van China
Vliegveld: Lianhuashan Port
IATA code: ZIY
ICAO code:
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5833 kilometer vliegen naar Lianhuashan Port in Lianhuashan. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 56 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lianhuashan is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lianhuashan Port op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lianhuashan Port in Lianhuashan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lianhuashan Port in Lianhuashan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 22, 2023 - Fri
Lianhuashan, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
overcast clouds
25/20°C 9 km/h, NNW 80% 761.31 mmHg
sun sep 24
overcast clouds
26/22°C 6 km/h, NNE 74% 761.31 mmHg
mon sep 25
overcast clouds
27/22°C 9 km/h, NNW 77% 760.56 mmHg
tue sep 26
light rain
28/23°C 8 km/h, N 69% 760.56 mmHg
wed sep 27
light rain
29/22°C 12 km/h, N 65% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.