Lianhuashan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lianhuashan Port in Lianhuashan (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lianhuashan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lianhuashan.
vlag van China
Vliegveld: Lianhuashan Port
IATA code: ZIY
ICAO code:
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5833 kilometer vliegen naar Lianhuashan Port in Lianhuashan. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 56 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lianhuashan is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lianhuashan Port op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lianhuashan Port in Lianhuashan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lianhuashan Port in Lianhuashan (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 25, 2023 - Sat
Lianhuashan, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 25
moderate rain
8/7°C 7 km/h, NNE 90% 766.57 mmHg
sun mar 26
broken clouds
15/11°C 9 km/h, NE 52% 765.82 mmHg
mon mar 27
overcast clouds
17/11°C 6 km/h, SSW 49% 765.82 mmHg
tue mar 28
sky is clear
18/15°C 7 km/h, ESE 51% 766.57 mmHg
wed mar 29
light rain
14/13°C 3 km/h, E 87% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.