Liege

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Guillemins, Raiway Stn in Liege (België). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Liege. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Liege.
vlag van België
Vliegveld: Guillemins, Raiway Stn
IATA code: XHN
ICAO code:
Hoofdstad van België: Brussel

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 195 kilometer vliegen naar Guillemins, Raiway Stn in Liege. Een vlucht duurt ongeveer 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Liege is Europe/Brussels en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Guillemins, Raiway Stn op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Guillemins, Raiway Stn in Liege (België). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Guillemins, Raiway Stn in Liege (België). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Liège, BE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
light rain
17/14°C 32 km/h, SW 57% 755.31 mmHg
sun jun 16
light rain
14/14°C 25 km/h, SSW 85% 756.06 mmHg
mon jun 17
light rain
19/14°C 17 km/h, SW 79% 759.06 mmHg
tue jun 18
light rain
22/16°C 15 km/h, NNW 66% 761.31 mmHg
wed jun 19
broken clouds
20/14°C 16 km/h, NE 62% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over België

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in België is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in België te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +32 of 0032.