Lilongwe

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kumuzu International Airport in Lilongwe (Malawi). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lilongwe. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Kumuzu International Airport is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Malawi
Vliegveld: Kumuzu International Airport
IATA code: LLW
ICAO code: FWLI
Hoofdstad van Malawi: Lilongwe

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7859 kilometer vliegen naar Kumuzu International Airport in Lilongwe. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lilongwe is Africa/Blantyre en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kumuzu International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kwacha. Valutacode MWK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Malawi is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Malawi te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +265 of 00265.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kumuzu International Airport in (Malawi). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kumuzu International Airport in Lilongwe (Malawi). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 3, 2021 - Wed
Lilongwe, MW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 3
moderate rain
24/20°C 7 km/h, SSE 65% 761.31 mmHg
thu mar 4
moderate rain
28/20°C 4 km/h, E 56% 757.56 mmHg
fri mar 5
moderate rain
24/21°C 12 km/h, W 72% 758.31 mmHg
sat mar 6
moderate rain
27/20°C 3 km/h, SW 61% 759.06 mmHg
sun mar 7
light rain
21/19°C 7 km/h 80% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.