Lipari

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Harbour (Eolie Island) in Lipari (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lipari. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lipari.
vlag van Italië
Vliegveld: Harbour (Eolie Island)
IATA code: ZIP
ICAO code:
Hoofdstad van Italië: Rome

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 551 kilometer vliegen naar Harbour (Eolie Island) in Lipari. Een vlucht duurt ongeveer 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lipari is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Harbour (Eolie Island) op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Harbour (Eolie Island) in Lipari (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Harbour (Eolie Island) in Lipari (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 12, 2024 - Fri
Lipari, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
sky is clear
26/26°C 7 km/h, E 56% 759.06 mmHg
sun jul 14
sky is clear
26/26°C 11 km/h, ENE 61% 759.81 mmHg
mon jul 15
sky is clear
26/26°C 10 km/h, NNW 63% 759.81 mmHg
tue jul 16
sky is clear
26/26°C 8 km/h, NW 66% 761.31 mmHg
wed jul 17
sky is clear
26/26°C 6 km/h, NW 64% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.