Lissabon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lisbon TP in Lissabon (Portugal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Lissabon is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Lisbon TP
IATA code: ZYD
ICAO code:

Hoofdstad van Portugal: Lisbon
Aantal inwoners: 10676000
vlag van Portugal

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lissabon is Europe/Lisbon en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lisbon TP op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Portugal en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +351 of 00351.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lisbon TP in Lissabon (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lisbon TP in Lissabon (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Lissabon. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Lisbon, PT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
light rain
11/9°C 38 km/h, NW 67% 754.56 mmHg
sat dec 5
light rain
12/10°C 24 km/h, NNW 57% 759.81 mmHg
sun dec 6
light rain
13/13°C 24 km/h, NW 54% 763.57 mmHg
mon dec 7
light rain
16/14°C 28 km/h, NW 69% 763.57 mmHg
tue dec 8
light rain
15/15°C 21 km/h, NW 69% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.