Lock

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lock in Lock (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lock. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lock.
vlag van Australië
Vliegveld: Lock
IATA code: LOC
ICAO code: YLOK
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15621 kilometer vliegen naar Lock in Lock. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 35 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lock is Australia/Adelaide en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lock op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lock in Lock (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lock in Lock (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2023 - Sun
Lock, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 24
broken clouds
20/16°C 15 km/h, NE 73% 761.31 mmHg
mon sep 25
overcast clouds
19/16°C 13 km/h, ESE 71% 764.32 mmHg
tue sep 26
scattered clouds
22/17°C 20 km/h, ESE 57% 766.57 mmHg
wed sep 27
moderate rain
23/15°C 18 km/h, ESE 56% 765.07 mmHg
thu sep 28
light rain
18/14°C 16 km/h, E 82% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.