Lome

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lome in Lome (Togo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lome. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lome.
vlag van Togo
Vliegveld: Lome
IATA code: LFW
ICAO code: DXXX
Hoofdstad van Togo: Lome

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5141 kilometer vliegen naar Lome in Lome. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lome is Africa/Lome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lome op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lome in Lome (Togo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lome in Lome (Togo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Lomé, TG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
overcast clouds
27/24°C 28 km/h, SW 70% 761.31 mmHg
fri jul 19
light rain
27/24°C 25 km/h, SSW 70% 761.31 mmHg
sat jul 20
light rain
25/24°C 23 km/h, SW 82% 761.31 mmHg
sun jul 21
light rain
26/24°C 21 km/h, SSW 76% 762.07 mmHg
mon jul 22
overcast clouds
26/24°C 24 km/h, SSW 76% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Togo

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Togo is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Togo te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +228 of 00228.