Londen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Corbin-london in Londen (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Londen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Londen.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Corbin-london
IATA code: LOZ
ICAO code: KLOZ
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6766 kilometer vliegen naar Corbin-london in Londen. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Londen is America/New_York en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Corbin-london op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Corbin-london in Londen (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Corbin-london in Londen (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
London, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
light rain
18/14°C 24 km/h, WSW 57% 761.31 mmHg
tue jun 28
few clouds
21/16°C 24 km/h, SSW 40% 762.82 mmHg
wed jun 29
light rain
19/15°C 21 km/h, SSW 63% 759.06 mmHg
thu jun 30
light rain
20/14°C 25 km/h, SSW 39% 757.56 mmHg
fri jul 1
scattered clouds
21/17°C 20 km/h, SW 35% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.

17 Responses to “Londen”

  1. triad gay dating sites

    gay single free dating sites without registering https://gaypridee.com/

Comments are closed.