Longyearbyen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Svalbard in Longyearbyen (Spitsbergen en Jan Mayen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Longyearbyen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Longyearbyen.
vlag van Spitsbergen en Jan Mayen
Vliegveld: Svalbard
IATA code: LYR
ICAO code: ENSB
Hoofdstad van Spitsbergen en Jan Mayen: Longyearbyen

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2913 kilometer vliegen naar Svalbard in Longyearbyen. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Longyearbyen is Arctic/Longyearbyen en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Svalbard op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Svalbard in Longyearbyen (Spitsbergen en Jan Mayen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Svalbard in Longyearbyen (Spitsbergen en Jan Mayen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Longyearbyen, SJ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
light snow
-5/-1°C 9 km/h, SSW 97% 768.82 mmHg
wed mar 6
snow
-1/-11°C 17 km/h, WSW 95% 763.57 mmHg
thu mar 7
light snow
-8/-3°C 9 km/h, S 91% 768.82 mmHg
fri mar 8
light snow
-7/-7°C 13 km/h, SSW 98% 767.32 mmHg
sat mar 9
overcast clouds
-6/-6°C 10 km/h, SSW 97% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Spitsbergen en Jan Mayen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode NOK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Spitsbergen en Jan Mayen is 230 V en stekkers hebben de code F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Spitsbergen en Jan Mayen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +47 of 0047.