Loubomo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Loubomo in Loubomo (Republiek Congo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Loubomo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Loubomo.
vlag van Republiek Congo
Vliegveld: Loubomo
IATA code: DIS
ICAO code: FCPL
Hoofdstad van Republiek Congo: Brazzaville

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6328 kilometer vliegen naar Loubomo in Loubomo. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Loubomo is Africa/Brazzaville en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Loubomo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Loubomo in Loubomo (Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Loubomo in Loubomo (Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Dolisie, CG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
moderate rain
31/24°C 6 km/h, SW 63% 756.81 mmHg
tue apr 23
light rain
28/24°C 11 km/h, SW 75% 758.31 mmHg
wed apr 24
moderate rain
31/24°C 6 km/h, N 60% 758.31 mmHg
thu apr 25
overcast clouds
28/23°C 5 km/h, SW 74% 756.81 mmHg
fri apr 26
light rain
33/24°C 7 km/h, SSW 55% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Republiek Congo

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Republiek Congo is 220 V en stekkers hebben de code C / D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Republiek Congo te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +242 of 00242.