Lucenec

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lucenec in Lucenec (Slowakije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lucenec. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lucenec.
vlag van Slowakije
Vliegveld: Lucenec
IATA code: LUE
ICAO code:
Hoofdstad van Slowakije: Bratislava

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1144 kilometer vliegen naar Lucenec in Lucenec. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lucenec is Europe/Bratislava en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lucenec op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lucenec in Lucenec (Slowakije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lucenec in Lucenec (Slowakije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Lučenec, SK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
light rain
30/24°C 14 km/h, NNE 46% 765.07 mmHg
fri jul 19
broken clouds
29/20°C 13 km/h, ENE 44% 764.32 mmHg
sat jul 20
light rain
28/20°C 10 km/h, W 49% 759.81 mmHg
sun jul 21
light rain
26/19°C 10 km/h, ENE 61% 756.81 mmHg
mon jul 22
sky is clear
28/23°C 7 km/h, N 51% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Slowakije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Slowakije is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Slowakije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +421 of 00421.