Lumbo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lumbo in Lumbo (Mozambique). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lumbo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lumbo.
vlag van Mozambique
Vliegveld: Lumbo
IATA code: LFB
ICAO code:
Hoofdstad van Mozambique: Maputo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8245 kilometer vliegen naar Lumbo in Lumbo. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lumbo is Africa/Maputo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lumbo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lumbo in Lumbo (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lumbo in Lumbo (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 6, 2023 - Wed
Lumbo, NG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 6
sky is clear
34/22°C 22 km/h, NE 9% 759.06 mmHg
thu dec 7
sky is clear
33/23°C 24 km/h, NE 9% 759.81 mmHg
fri dec 8
broken clouds
32/22°C 20 km/h, NE 9% 759.81 mmHg
sat dec 9
scattered clouds
33/23°C 15 km/h, NE 7% 756.81 mmHg
sun dec 10
broken clouds
33/23°C 17 km/h, NNE 7% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mozambique

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Metical. Valutacode MZN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mozambique is 220 V en stekkers hebben de code C / F / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mozambique te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +258 of 00258.