Luzern

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Emmen in Luzern (Zwitserland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Luzern. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Luzern.
vlag van Zwitserland
Vliegveld: Emmen
IATA code: EML
ICAO code:
Hoofdstad van Zwitserland: Berne

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 633 kilometer vliegen naar Emmen in Luzern. Een vlucht duurt ongeveer 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Luzern is Europe/Zurich en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Emmen op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Emmen in Luzern (Zwitserland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Emmen in Luzern (Zwitserland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 3, 2022 - Sun
Lucerne, CH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jul 3
light rain
29/18°C 9 km/h, S 46% 764.32 mmHg
mon jul 4
moderate rain
23/18°C 8 km/h, NNW 73% 764.32 mmHg
tue jul 5
light rain
25/17°C 7 km/h, SSW 56% 765.82 mmHg
wed jul 6
sky is clear
25/16°C 9 km/h, NNW 47% 765.82 mmHg
thu jul 7
few clouds
24/16°C 9 km/h, N 47% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zwitserland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CHF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zwitserland is 230 V en stekkers hebben de code J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zwitserland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +41 of 0041.

Comments are closed.