Macas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Macas in Macas (Ecuador). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Macas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Macas.
vlag van Ecuador
Vliegveld: Macas
IATA code: XMS
ICAO code: SEMC
Hoofdstad van Ecuador: Quito

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9730 kilometer vliegen naar Macas in Macas. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Macas is America/Guayaquil en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Macas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Macas in Macas (Ecuador). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Macas in Macas (Ecuador). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 21, 2024 - Sun
Macas, EC
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 21
moderate rain
27/21°C 7 km/h, ESE 70% 760.56 mmHg
mon apr 22
moderate rain
25/21°C 4 km/h, E 84% 760.56 mmHg
tue apr 23
moderate rain
26/21°C 4 km/h, E 74% 761.31 mmHg
wed apr 24
moderate rain
25/21°C 5 km/h, ESE 92% 760.56 mmHg
thu apr 25
heavy intensity rain
20/20°C 4 km/h, WNW 100% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ecuador

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ecuador is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ecuador te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +593 of 00593.