Macau

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Macau Ferry in Macau (Macau). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Macau. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Macau.
vlag van Macau
Vliegveld: Macau Ferry
IATA code: XZM
ICAO code:
Hoofdstad van Macau: Macao

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9265 kilometer vliegen naar Macau Ferry in Macau. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Macau is Asia/Macau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Macau Ferry op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Macau Ferry in Macau (Macau). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Macau Ferry in Macau (Macau). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Macao, MO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
moderate rain
31/30°C 25 km/h, SSE 74% 755.31 mmHg
mon jun 24
moderate rain
29/29°C 19 km/h, SSE 80% 756.06 mmHg
tue jun 25
light rain
30/29°C 17 km/h, SSE 71% 756.81 mmHg
wed jun 26
moderate rain
30/29°C 20 km/h, ESE 74% 757.56 mmHg
thu jun 27
light rain
30/29°C 16 km/h, SSE 74% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Macau

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pataca. Valutacode MOP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Macau is 220 V en stekkers hebben de code D / M / F / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Macau te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +853 of 00853.