Mahendranagar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mahendranagar in Mahendranagar (Nepal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mahendranagar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mahendranagar.
vlag van Nepal
Vliegveld: Mahendranagar
IATA code: XMG
ICAO code: VNMN
Hoofdstad van Nepal: Kathmandu

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6540 kilometer vliegen naar Mahendranagar in Mahendranagar. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mahendranagar is Asia/Kathmandu en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mahendranagar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mahendranagar in Mahendranagar (Nepal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mahendranagar in Mahendranagar (Nepal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Mahendranagar, NP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
sky is clear
39/29°C 20 km/h, WSW 12% 753.81 mmHg
tue apr 23
scattered clouds
39/24°C 26 km/h, WSW 12% 753.06 mmHg
wed apr 24
sky is clear
39/28°C 33 km/h, W 9% 752.31 mmHg
thu apr 25
sky is clear
41/28°C 35 km/h, WSW 7% 752.31 mmHg
fri apr 26
sky is clear
42/29°C 27 km/h, W 6% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nepal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode NPR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nepal is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nepal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +977 of 00977.