Mala Mala

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mala Mala in Mala Mala (Zuid-Afrika). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mala Mala. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mala Mala.
vlag van Zuid-Afrika
Vliegveld: Mala Mala
IATA code: AAM
ICAO code: FAMD
Hoofdstad van Zuid-Afrika: Pretoria

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8960 kilometer vliegen naar Mala Mala in Mala Mala. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mala Mala is Africa/Johannesburg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mala Mala op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mala Mala in Mala Mala (Zuid-Afrika). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mala Mala in Mala Mala (Zuid-Afrika). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Mala Mala, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri apr 19
sky is clear
22/14°C 10 km/h, E 49% 757.56 mmHg
sat apr 20
sky is clear
22/14°C 10 km/h, E 58% 758.31 mmHg
sun apr 21
light rain
22/16°C 11 km/h, ESE 61% 757.56 mmHg
mon apr 22
light rain
19/16°C 9 km/h, WNW 75% 758.31 mmHg
tue apr 23
light rain
16/14°C 5 km/h, SE 91% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zuid-Afrika

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rand. Valutacode ZAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zuid-Afrika is 230 V en stekkers hebben de code D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zuid-Afrika te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +27 of 0027.