Malabo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Malbo in Malabo (Equatoriaal-Guinea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Malabo is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Malbo
IATA code: SSG
ICAO code: FGSL

Hoofdstad van Equatoriaal-Guinea: Malabo
Aantal inwoners: 1014999
vlag van Equatoriaal-Guinea

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Malabo is Africa/Malabo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Malbo op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Equatoriaal-Guinea en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +240 of 00240.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Malbo in Malabo (Equatoriaal-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Malbo in Malabo (Equatoriaal-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Malabo. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2020 - Mon
Malabo, GQ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon nov 30
light rain
28/27°C 5 km/h, NNW 72% 759.06 mmHg
tue dec 1
light rain
29/27°C 6 km/h, WNW 69% 758.31 mmHg
wed dec 2
light rain
28/27°C 13 km/h, W 72% 758.31 mmHg
thu dec 3
light rain
28/27°C 13 km/h, WSW 72% 758.31 mmHg
fri dec 4
light rain
28/27°C 9 km/h, WSW 72% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.