Malabo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Malbo in Malabo (Equatoriaal-Guinea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Malabo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Malbo is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Equatoriaal-Guinea
Vliegveld: Malbo
IATA code: SSG
ICAO code: FGSL
Hoofdstad van Equatoriaal-Guinea: Malabo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5411 kilometer vliegen naar Malbo in Malabo. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Malabo is Africa/Malabo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Malbo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Equatoriaal-Guinea is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Equatoriaal-Guinea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +240 of 00240.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Malbo in (Equatoriaal-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Malbo in Malabo (Equatoriaal-Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 26, 2021 - Fri
Malabo, GQ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat feb 27
light rain
28/27°C 4 km/h, SW 72% 757.56 mmHg
sun feb 28
broken clouds
28/27°C 8 km/h, W 74% 756.81 mmHg
mon mar 1
scattered clouds
29/28°C 13 km/h, W 69% 756.06 mmHg
tue mar 2
light rain
30/28°C 8 km/h, WSW 69% 756.81 mmHg
wed mar 3
light rain
29/28°C 10 km/h, W 71% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.