Malakal

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Malakal in Malakal (Zuid-Sudan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Malakal. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Zuid-Sudan
Vliegveld: Malakal
IATA code: MAK
ICAO code: HSSM
Hoofdstad van Zuid-Sudan: Juba

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5337 kilometer vliegen naar Malakal in Malakal. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 21 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Malakal is Africa/Juba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Malakal op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Malakal in (Zuid-Sudan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Malakal in Malakal (Zuid-Sudan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2021 - Thu
Malakal, SS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 24
moderate rain
29/21°C 11 km/h, SSE 65% 758.31 mmHg
sat sep 25
moderate rain
23/21°C 7 km/h, S 93% 760.56 mmHg
sun sep 26
light rain
22/20°C 5 km/h, E 92% 761.31 mmHg
mon sep 27
scattered clouds
30/23°C 5 km/h, WSW 60% 759.06 mmHg
tue sep 28
light rain
31/26°C 5 km/h, WNW 56% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zuid-Sudan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode SSP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zuid-Sudan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zuid-Sudan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +211 of 00211.

Comments are closed.