Mali Losinj

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Losinj Airport in Mali Losinj (Kroatië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mali Losinj. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mali Losinj.
vlag van Kroatië
Vliegveld: Losinj Airport
IATA code: LSZ
ICAO code: LDLO
Hoofdstad van Kroatië: Zagreb

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1114 kilometer vliegen naar Losinj Airport in Mali Losinj. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mali Losinj is Europe/Zagreb en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Losinj Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Losinj Airport in Mali Losinj (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Losinj Airport in Mali Losinj (Kroatië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Mali Lošinj, HR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
moderate rain
10/14°C 77 km/h, SE 62% 756.81 mmHg
thu dec 9
moderate rain
10/10°C 40 km/h, S 80% 750.81 mmHg
fri dec 10
light rain
10/11°C 26 km/h, SE 68% 754.56 mmHg
sat dec 11
light rain
9/9°C 44 km/h, NE 62% 752.31 mmHg
sun dec 12
sky is clear
8/10°C 42 km/h, NE 56% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kroatië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Kuna. Valutacode HRK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kroatië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kroatië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +385 of 00385.

Comments are closed.