Mallacoota

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mallacoota in Mallacoota (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mallacoota. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mallacoota.
vlag van Australië
Vliegveld: Mallacoota
IATA code: XMC
ICAO code: YMCO
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16853 kilometer vliegen naar Mallacoota in Mallacoota. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mallacoota is Australia/Melbourne en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mallacoota op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mallacoota in Mallacoota (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mallacoota in Mallacoota (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Mallacoota, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
sky is clear
13/6°C 13 km/h, WSW 64% 768.82 mmHg
mon jun 24
broken clouds
14/9°C 12 km/h, NNE 49% 762.82 mmHg
tue jun 25
few clouds
15/9°C 15 km/h, NE 41% 763.57 mmHg
wed jun 26
scattered clouds
16/8°C 13 km/h, NW 43% 762.07 mmHg
thu jun 27
light rain
16/8°C 14 km/h, WSW 48% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.