Mamfe

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mamfe in Mamfe (Kameroen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mamfe. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mamfe.
vlag van Kameroen
Vliegveld: Mamfe
IATA code: MMF
ICAO code: FKKF
Hoofdstad van Kameroen: Yaounde

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5197 kilometer vliegen naar Mamfe in Mamfe. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mamfe is Africa/Douala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mamfe op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mamfe in Mamfe (Kameroen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mamfe in Mamfe (Kameroen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Mamfe, CM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
moderate rain
25/23°C 4 km/h, NW 94% 761.31 mmHg
fri jul 19
heavy intensity rain
23/22°C 3 km/h, NNW 99% 762.07 mmHg
sat jul 20
moderate rain
28/23°C 4 km/h, SW 71% 761.31 mmHg
sun jul 21
moderate rain
26/22°C 5 km/h, WNW 87% 761.31 mmHg
mon jul 22
light rain
24/22°C 4 km/h, WNW 95% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kameroen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kameroen is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kameroen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +237 of 00237.