Manama

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bahrain International in Manama (Bahrein). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Manama is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Bahrain International
IATA code: BAH
ICAO code: OBBI

Hoofdstad van Bahrein: Manama
Aantal inwoners: 738004
vlag van Bahrein

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Manama is Asia/Bahrain en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bahrain International op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode BHD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bahrein en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +973 of 00973.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bahrain International in Manama (Bahrein). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bahrain International in Manama (Bahrein). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Manama. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Manama, BH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
sky is clear
25/24°C 30 km/h, N 76% 763.57 mmHg
sat dec 5
sky is clear
24/23°C 17 km/h, N 77% 761.31 mmHg
sun dec 6
broken clouds
24/23°C 25 km/h, SSW 70% 759.06 mmHg
mon dec 7
sky is clear
21/20°C 31 km/h, NNW 66% 763.57 mmHg
tue dec 8
scattered clouds
21/20°C 30 km/h, NW 63% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.