Manama

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bahrain International in Manama (Bahrein). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Manama. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Manama.
vlag van Bahrein
Vliegveld: Bahrain International
IATA code: BAH
ICAO code: OBBI
Hoofdstad van Bahrein: Manama

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4775 kilometer vliegen naar Bahrain International in Manama. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Manama is Asia/Bahrain en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bahrain International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bahrain International in Manama (Bahrein). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bahrain International in Manama (Bahrein). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Manama, BH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
overcast clouds
36/37°C 32 km/h, NNW 55% 748.56 mmHg
fri jul 19
scattered clouds
36/35°C 28 km/h, NNW 53% 747.06 mmHg
sat jul 20
broken clouds
36/35°C 24 km/h, NNW 58% 746.31 mmHg
sun jul 21
sky is clear
36/35°C 25 km/h, NNW 59% 747.81 mmHg
mon jul 22
sky is clear
37/36°C 25 km/h, NNW 53% 747.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bahrein

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode BHD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bahrein is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bahrein te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +973 of 00973.