Mansons Landing

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mansons Landing SPB in Mansons Landing (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mansons Landing. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Mansons Landing SPB is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Canada
Vliegveld: Mansons Landing SPB
IATA code: YMU
ICAO code: CYMU
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7689 kilometer vliegen naar Mansons Landing SPB in Mansons Landing. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mansons Landing is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mansons Landing SPB op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mansons Landing SPB in (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mansons Landing SPB in Mansons Landing (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 17, 2021 - Sun
Mansons Landing, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 17
moderate rain
8/6°C 7 km/h, NW 84% 773.32 mmHg
mon jan 18
broken clouds
6/4°C 8 km/h, NW 67% 775.57 mmHg
tue jan 19
light rain
6/4°C 13 km/h, SSE 70% 770.32 mmHg
wed jan 20
overcast clouds
6/5°C 2 km/h, W 76% 765.07 mmHg
thu jan 21
broken clouds
6/3°C 13 km/h, NW 62% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.