Manzanillo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Manzanillo in Manzanillo (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Manzanillo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Manzanillo.
vlag van Mexico
Vliegveld: Manzanillo
IATA code: ZLO
ICAO code: MMZO
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9561 kilometer vliegen naar Manzanillo in Manzanillo. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 22 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Manzanillo is America/Mexico_City en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Manzanillo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Manzanillo in Manzanillo (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Manzanillo in Manzanillo (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Manzanillo, CU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
sky is clear
30/23°C 23 km/h, ENE 43% 763.57 mmHg
wed feb 28
few clouds
30/23°C 22 km/h, ENE 48% 762.82 mmHg
thu feb 29
light rain
31/24°C 27 km/h, NE 48% 763.57 mmHg
fri mar 1
few clouds
32/23°C 23 km/h, ENE 42% 762.82 mmHg
sat mar 2
overcast clouds
31/25°C 27 km/h, W 44% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.