Manzini

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Matsapha International in Manzini (Swaziland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Manzini. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Manzini.
vlag van Swaziland
Vliegveld: Matsapha International
IATA code: MTS
ICAO code: FDMS
Hoofdstad van Swaziland: Mbabane

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9138 kilometer vliegen naar Matsapha International in Manzini. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Manzini is Africa/Mbabane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Matsapha International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Matsapha International in Manzini (Swaziland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Matsapha International in Manzini (Swaziland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Manzini, SZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
sky is clear
30/19°C 19 km/h, NNE 11% 762.82 mmHg
fri jul 19
sky is clear
24/13°C 11 km/h, NE 38% 764.32 mmHg
sat jul 20
overcast clouds
22/16°C 13 km/h, NE 51% 764.32 mmHg
sun jul 21
overcast clouds
21/15°C 15 km/h, NE 61% 766.57 mmHg
mon jul 22
light rain
25/17°C 14 km/h, ENE 44% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Swaziland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lilangeni. Valutacode SZL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Swaziland is 230 V en stekkers hebben de code M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Swaziland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +268 of 00268.