Mao

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mao in Mao (Tsjaad). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mao. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mao.
vlag van Tsjaad
Vliegveld: Mao
IATA code: AMO
ICAO code:
Hoofdstad van Tsjaad: N’Djamena

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4349 kilometer vliegen naar Mao in Mao. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mao is Africa/Ndjamena en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mao op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mao in Mao (Tsjaad). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mao in Mao (Tsjaad). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Mahon, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
sky is clear
25/22°C 15 km/h, NNE 55% 764.32 mmHg
sun jun 23
overcast clouds
21/22°C 31 km/h, NNE 74% 762.82 mmHg
mon jun 24
scattered clouds
24/21°C 22 km/h, N 58% 760.56 mmHg
tue jun 25
few clouds
23/22°C 17 km/h, SE 60% 759.81 mmHg
wed jun 26
scattered clouds
24/23°C 26 km/h, ESE 66% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tsjaad

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tsjaad is 220 V en stekkers hebben de code D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tsjaad te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +235 of 00235.