Maramag

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Maramag in Maramag (Filipijnen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Maramag. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Maramag.
vlag van Filipijnen
Vliegveld: Maramag
IATA code: XMA
ICAO code:
Hoofdstad van Filipijnen: Manila

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11277 kilometer vliegen naar Maramag in Maramag. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Maramag is Asia/Manila en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Maramag op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Maramag in Maramag (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Maramag in Maramag (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 12, 2024 - Fri
Maramag, PH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
moderate rain
23/20°C 11 km/h, SSE 88% 756.06 mmHg
sun jul 14
moderate rain
23/20°C 9 km/h, SSE 87% 756.81 mmHg
mon jul 15
heavy intensity rain
22/19°C 4 km/h, WSW 90% 756.81 mmHg
tue jul 16
heavy intensity rain
20/19°C 5 km/h, SW 99% 756.81 mmHg
wed jul 17
light rain
22/20°C 7 km/h, S 94% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Filipijnen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode PHP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Filipijnen is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Filipijnen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +63 of 0063.