Masasi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Masasi in Masasi (Tanzania). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Masasi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Masasi.
vlag van Tanzania
Vliegveld: Masasi
IATA code: XMI
ICAO code: HTMI
Hoofdstad van Tanzania: Dodoma

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7724 kilometer vliegen naar Masasi in Masasi. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Masasi is Africa/Dar_es_Salaam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Masasi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Masasi in Masasi (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Masasi in Masasi (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Masasi, TZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
heavy intensity rain
30/23°C 8 km/h, NE 61% 759.06 mmHg
wed dec 6
broken clouds
31/24°C 8 km/h, N 50% 759.06 mmHg
thu dec 7
light rain
32/24°C 6 km/h, N 51% 759.06 mmHg
fri dec 8
light rain
32/24°C 11 km/h, NNE 47% 758.31 mmHg
sat dec 9
light rain
31/23°C 10 km/h, NE 49% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tanzania

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode TZS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tanzania is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tanzania te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +255 of 00255.