Massawa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Massawa International in Massawa (Eritrea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Massawa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Massawa.
vlag van Eritrea
Vliegveld: Massawa International
IATA code: MSW
ICAO code: HHMS
Hoofdstad van Eritrea: Asmara

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5093 kilometer vliegen naar Massawa International in Massawa. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Massawa is Africa/Asmara en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Massawa International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Massawa International in Massawa (Eritrea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Massawa International in Massawa (Eritrea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Massawa, ER
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
sky is clear
31/28°C 16 km/h, ENE 44% 757.56 mmHg
thu dec 1
sky is clear
31/27°C 17 km/h, ENE 50% 758.31 mmHg
fri dec 2
sky is clear
30/27°C 15 km/h, NNE 54% 758.31 mmHg
sat dec 3
sky is clear
29/27°C 16 km/h, NE 58% 758.31 mmHg
sun dec 4
scattered clouds
30/27°C 16 km/h, NE 59% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Eritrea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Nakfa. Valutacode ERN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Eritrea is 230 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Eritrea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +291 of 00291.