Medellin

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Enrique Olaya Herrera International Airport in Medellin (Colombia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Medellin. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Medellin.
vlag van Colombia
Vliegveld: Enrique Olaya Herrera International Airport
IATA code: EOH
ICAO code: SKMD
Hoofdstad van Colombia: Bogota

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8805 kilometer vliegen naar Enrique Olaya Herrera International Airport in Medellin. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Medellin is America/Bogota en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Enrique Olaya Herrera International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Enrique Olaya Herrera International Airport in Medellin (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Enrique Olaya Herrera International Airport in Medellin (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Medellín, CO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
heavy intensity rain
21/17°C 3 km/h, WNW 81% 765.82 mmHg
sun jun 16
moderate rain
19/15°C 4 km/h, E 95% 762.07 mmHg
mon jun 17
light rain
26/16°C 7 km/h, ENE 50% 758.31 mmHg
tue jun 18
moderate rain
21/17°C 5 km/h, ENE 85% 759.06 mmHg
wed jun 19
moderate rain
24/17°C 3 km/h, E 61% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Colombia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode COP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Colombia is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Colombia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +57 of 0057.