Melbourne

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Melbourne Ferry Port in Melbourne (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Melbourne. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Melbourne.
vlag van Australië
Vliegveld: Melbourne Ferry Port
IATA code: XOM
ICAO code:
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16555 kilometer vliegen naar Melbourne Ferry Port in Melbourne. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Melbourne is Australia/Melbourne en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Melbourne Ferry Port op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Melbourne Ferry Port in Melbourne (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Melbourne Ferry Port in Melbourne (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Melbourne, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
moderate rain
29/26°C 27 km/h, SE 71% 762.07 mmHg
mon jun 24
light rain
30/27°C 24 km/h, SE 60% 761.31 mmHg
tue jun 25
moderate rain
31/25°C 23 km/h, SE 60% 761.31 mmHg
wed jun 26
light rain
31/27°C 14 km/h, SSW 60% 760.56 mmHg
thu jun 27
light rain
31/27°C 19 km/h, SW 61% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.