Miandrivazo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Miandrivazo in Miandrivazo (Madagaskar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Miandrivazo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Miandrivazo.
vlag van Madagaskar
Vliegveld: Miandrivazo
IATA code: ZVA
ICAO code:
Hoofdstad van Madagaskar: Antananarivo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8901 kilometer vliegen naar Miandrivazo in Miandrivazo. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 35 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Miandrivazo is Indian/Antananarivo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Miandrivazo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Miandrivazo in Miandrivazo (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Miandrivazo in Miandrivazo (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Miandrivazo, MG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
sky is clear
28/19°C 9 km/h, SSW 31% 763.57 mmHg
sun jul 21
sky is clear
29/20°C 8 km/h, WSW 27% 764.32 mmHg
mon jul 22
broken clouds
30/20°C 10 km/h, WSW 28% 765.07 mmHg
tue jul 23
sky is clear
30/20°C 10 km/h, SW 28% 765.07 mmHg
wed jul 24
few clouds
30/23°C 10 km/h, WNW 32% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Madagaskar

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ariary. Valutacode MGA.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Madagaskar is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / J / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Madagaskar te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +261 of 00261.