Middle Caicos

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Middle Caicos Airport in Middle Caicos (Turks- en Caicoseilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Middle Caicos. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Middle Caicos.

Vliegveld: Middle Caicos Airport
Plaats: Middle Caicos
IATA code: MDS

Timezone
De timezone van Middle Caicos is America/Grand_Turk.

Betaalmiddel
In Turks- en Caicoseilanden is de officiële munteenheid de Amerikaanse dollar. Valutacode USD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turks- en Caicoseilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Middle Caicos Airport in Middle Caicos (Turks- en Caicoseilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Middle Caicos Airport in Middle Caicos (Turks- en Caicoseilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Middle Caicos Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 14, 2018 - Fri
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.