Midway Island

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sand Island Field in Midway Island (United States Minor Outlying Islands). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Midway Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van United States Minor Outlying Islands
Vliegveld: Sand Island Field
IATA code: MDY
ICAO code: PMDY
Hoofdstad van United States Minor Outlying Islands: 0

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11060 kilometer vliegen naar Sand Island Field in Midway Island. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Midway Island is Pacific/Midway en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sand Island Field op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sand Island Field in (United States Minor Outlying Islands). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sand Island Field in Midway Island (United States Minor Outlying Islands). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2021 - Thu
Midway Island, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 23
moderate rain
21/16°C 18 km/h, SSE 73% 758.31 mmHg
fri sep 24
sky is clear
23/13°C 9 km/h, NNW 36% 764.32 mmHg
sat sep 25
overcast clouds
24/15°C 6 km/h, W 37% 762.82 mmHg
sun sep 26
sky is clear
24/14°C 16 km/h, NW 38% 762.82 mmHg
mon sep 27
broken clouds
27/21°C 13 km/h, SW 34% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over United States Minor Outlying Islands

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in United States Minor Outlying Islands is 0 en stekkers hebben de code 0.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in United States Minor Outlying Islands te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.

Comments are closed.