Midway Island

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sand Island Field in Midway Island (United States Minor Outlying Islands). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Midway Island is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Sand Island Field
IATA code: MDY
ICAO code: PMDY

Hoofdstad van United States Minor Outlying Islands: 0
Aantal inwoners: 0
vlag van United States Minor Outlying Islands

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Midway Island is Pacific/Midway en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sand Island Field op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in United States Minor Outlying Islands en stekkers hebben de code 0.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sand Island Field in Midway Island (United States Minor Outlying Islands). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sand Island Field in Midway Island (United States Minor Outlying Islands). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Midway Island. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Midway Island, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
moderate rain
12/10°C 14 km/h, SSW 46% 764.32 mmHg
sat dec 5
moderate rain
7/2°C 21 km/h, NW 68% 759.06 mmHg
sun dec 6
sky is clear
6/1°C 9 km/h, WNW 60% 760.56 mmHg
mon dec 7
broken clouds
5/0°C 5 km/h, N 63% 758.31 mmHg
tue dec 8
sky is clear
6/0°C 20 km/h, NW 58% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.