Milaan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Central Station in Milaan (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Milaan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Milaan.
vlag van Italië
Vliegveld: Central Station
IATA code: XIK
ICAO code:
Hoofdstad van Italië: Rome

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 827 kilometer vliegen naar Central Station in Milaan. Een vlucht duurt ongeveer 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Milaan is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Central Station op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Central Station in Milaan (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Central Station in Milaan (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Milan, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
moderate rain
21/19°C 11 km/h, ESE 71% 758.31 mmHg
sun jun 16
light rain
23/20°C 8 km/h, S 60% 759.06 mmHg
mon jun 17
light rain
25/22°C 8 km/h, SE 61% 762.07 mmHg
tue jun 18
broken clouds
27/24°C 7 km/h, SSE 56% 763.57 mmHg
wed jun 19
few clouds
30/25°C 9 km/h, SW 46% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.