Mili Atoll

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Enijet in Mili Atoll (Marshalleilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mili Atoll. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mili Atoll.
vlag van Marshalleilanden
Vliegveld: Enijet
IATA code: EJT
ICAO code:
Hoofdstad van Marshalleilanden: Majuro

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13409 kilometer vliegen naar Enijet in Mili Atoll. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mili Atoll is Pacific/Majuro en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Enijet op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Enijet in Mili Atoll (Marshalleilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Enijet in Mili Atoll (Marshalleilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Mili Atoll, MH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
moderate rain
29/28°C 25 km/h, ESE 78% 755.31 mmHg
mon may 20
moderate rain
29/28°C 27 km/h, ESE 82% 756.81 mmHg
tue may 21
light rain
29/28°C 25 km/h, E 76% 758.31 mmHg
wed may 22
light rain
28/28°C 26 km/h, NE 79% 757.56 mmHg
thu may 23
light rain
29/28°C 27 km/h, NE 81% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Marshalleilanden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Marshalleilanden is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Marshalleilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +692 of 00692.