Minlaton

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Minlaton in Minlaton (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Minlaton. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Minlaton.
vlag van Australië
Vliegveld: Minlaton
IATA code: XML
ICAO code: YMIN
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15848 kilometer vliegen naar Minlaton in Minlaton. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Minlaton is Australia/Adelaide en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Minlaton op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Minlaton in Minlaton (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Minlaton in Minlaton (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 12, 2024 - Fri
Minlaton, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
broken clouds
13/10°C 17 km/h, WNW 72% 765.07 mmHg
sun jul 14
light rain
13/9°C 13 km/h, SW 65% 765.07 mmHg
mon jul 15
light rain
13/8°C 22 km/h, SSW 56% 763.57 mmHg
tue jul 16
light rain
11/10°C 24 km/h, SSW 66% 763.57 mmHg
wed jul 17
moderate rain
14/11°C 29 km/h, S 70% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.