Moheli

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mohéli Bandar Es Eslam Airport in Moheli (Comoren). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Moheli. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Moheli.

Vliegveld: Mohéli Bandar Es Eslam Airport
Plaats: Moheli
IATA code: NWA

Timezone
De timezone van Moheli is Indian/Comoro.

Betaalmiddel
In Comoren is de officiële munteenheid de Comorese frank. Valutacode KMF.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Comoren te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +269 of 00269.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mohéli Bandar Es Eslam Airport in Moheli (Comoren). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mohéli Bandar Es Eslam Airport in Moheli (Comoren). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Mohéli Bandar Es Eslam Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 30, 2020 - Sat
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.