Monclova

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Monclova in Monclova (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Monclova. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Monclova.
vlag van Mexico
Vliegveld: Monclova
IATA code: LOV
ICAO code: MMMV
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8685 kilometer vliegen naar Monclova in Monclova. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Monclova is America/Monterrey en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Monclova op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Monclova in Monclova (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Monclova in Monclova (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Monclova, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
sky is clear
21/18°C 20 km/h, NNE 59% 768.82 mmHg
sun dec 4
overcast clouds
21/18°C 10 km/h, NE 76% 765.82 mmHg
mon dec 5
scattered clouds
25/22°C 9 km/h, NNE 50% 759.06 mmHg
tue dec 6
scattered clouds
27/23°C 10 km/h, NE 44% 759.06 mmHg
wed dec 7
sky is clear
24/21°C 10 km/h, NE 59% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.