Montevideo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Carrasco International in Montevideo (Uruguay). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Montevideo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Carrasco International is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Uruguay
Vliegveld: Carrasco International
IATA code: MVD
ICAO code: SUMU
Hoofdstad van Uruguay: Montevideo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11337 kilometer vliegen naar Carrasco International in Montevideo. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Montevideo is America/Montevideo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Carrasco International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode UYU.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Uruguay is 220 V en stekkers hebben de code C / F / I / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Uruguay te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +598 of 00598.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Carrasco International in (Uruguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Carrasco International in Montevideo (Uruguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 6, 2021 - Sat
Montevideo, UY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat mar 6
overcast clouds
22/20°C 12 km/h, S 57% 760.56 mmHg
sun mar 7
sky is clear
25/22°C 5 km/h, NNE 46% 760.56 mmHg
mon mar 8
overcast clouds
26/22°C 13 km/h, SW 50% 761.31 mmHg
tue mar 9
sky is clear
25/21°C 16 km/h, SE 50% 762.07 mmHg
wed mar 10
sky is clear
26/23°C 10 km/h, ENE 50% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.