Moroni

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Iconi in Moroni (Comoren). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Moroni. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Moroni.
vlag van Comoren
Vliegveld: Iconi
IATA code: YVA
ICAO code: FMCN
Hoofdstad van Comoren: Moroni

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7995 kilometer vliegen naar Iconi in Moroni. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Moroni is Indian/Comoro en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Iconi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Iconi in Moroni (Comoren). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Iconi in Moroni (Comoren). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Moroni, KM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
broken clouds
28/24°C 21 km/h, SSE 61% 764.32 mmHg
fri jul 19
overcast clouds
27/24°C 25 km/h, S 66% 763.57 mmHg
sat jul 20
scattered clouds
27/24°C 15 km/h, SE 61% 763.57 mmHg
sun jul 21
broken clouds
26/24°C 17 km/h, S 62% 764.32 mmHg
mon jul 22
broken clouds
26/25°C 21 km/h, SSW 60% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Comoren

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode KMF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Comoren is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Comoren te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +269 of 00269.